Blog

De Dolly Bakfiets

Eropuit met de bakfiets

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. Laat de auto wat vaker staan en ga eropuit met de bakfiets, goed voor je conditie en het milieu. Gezellig picknicken in de bossen of in een weide. De picknickmand en de kinderen kunnen veilig vervoerd worden in de bakfiets. Jonge kinderen kunnen zelf nog niet zo ver fietsen. Vervoer ze in de bakfiets en je kunt wat verder weg. Daarnaast kun je veel spullen meenemen. Zorg dat je (want je woont in Nederland) een regenhoes of regentent meeneemt en alles blijft droog. Laat je kinderen al op jonge leeftijd  kennis maken met de natuur. Leer ze dat je niet voor elke boodschap de auto hoeft te starten, neem de (bak)fiets. Ben je er aan gewend, dan wil je niet meer zonder. Zorg dus ook voor een goed slot! 

Samen met de kids erop uit

Je eigen bakfiets

Stel je eigen bakfiets samen. Die mogelijkheid heb je als je ervoor kiest een dolly-bakfiets te kopen. Kijk voor de mogelijkheden op de website dolly-bakfiets.nl. Weet je wat de bakfiets ook erg eigen maakt, het geven van een naam. Kinderen zijn er dol op als ze samen met jou een leuke naam voor de bakfiets mogen bedenken. Ook een hippe kleur voor jouw bakfiets zorgt ervoor dat deze zeer populair wordt. Maak er je eigen bakfiets van met je favoriete kleur of die van je kinderen en een gemakkelijke naam. Belangrijke zaken als kwaliteit en veiligheid daarvoor wordt gezorgd door de aanbieder, jij hoeft er alleen maar de leuke dingen mee te doen.

Private lease of huurkoop, wat is het verschil?

Private lease is een steeds populairder wordende manier, om een auto te kunnen rijden. Een andere manier om een auto te kunnen rijden zonder deze direct te hoeven aanschaffen, is huurkoop. Steeds meer bedrijven bieden deze manier van financieren aan. Een van de overeenkomsten tussen private lease en huurkoop is, je betaald maandelijks een vast bedrag om de auto te kunnen gebruiken. Het enige grote verschil is dat je aan het eind van je huurkoop contract in het bezit bent van de auto. Wanneer de auto helemaal is afbetaald wordt deze keurig op jouw naam gezet, je kunt het zien als een lening.

Welke variant is goedkoper?

Bij beide constructies betaal je rente, en een vast bedrag per maand. De kosten verschillen enorm, maar dit heeft onder andere te maken met je voorkeuren. Als je een splinternieuwe auto met de nieuwste snufjes wilt leasen dan is dat natuurlijk een stuk duurder als een tweedehands leaseauto. Daarnaast kun je bij een leaseauto kiezen voor diverse kilometrages, hierdoor wordt het leasebedrag beïnvloed. Maar je kunt ook kijken voor private lease aanbiedingen, in veel gevallen kun je dan een hoop besparen op de maandelijkse kosten. 

Bij huurkoop kun je meestal kiezen uit veel verschillende modellen, zowel nieuw als occasion. De hoogte van je maandelijkse lasten hangt af van de leeftijd van de auto. Daarbij komen nog kosten zoals; brandstof, onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Ook betaal je rente over je financiering, hierdoor kan het totaalbedrag en het maandbedrag flink oplopen. Uiteindelijk ben je niet veel goedkoper uit dan wanneer je een auto least.

Een nadeel van huurkoop is dat je in de meeste gevallen een flinke aanbetaling moet doen, en er soms ook sprake is van een eindsom. Hierdoor betaal je wel lagere maandlasten. Een ander nadeel is als je het maandelijkse huurbedrag niet kunt betalen, en er minder als 75% is afbetaald dat de eigenaar de auto terug kan vorderen. Ook is je auto een stuk minder waard zodra je deze hebt afbetaald. Bij private lease kun je na afloop van de leasetermijn een nieuwe auto leasen.

Nonpaintpro

Contact opnemen met Nonpaintpro voor advies

Wil je graag advies voor de beste keuze auto of blanke lak? Dan moet je contact opnemen met Nonpaintpro. Dit is een bedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in autolakken en spuitbussen.

A merk auto en blanke lak

Het bedrijf biedt onder andere A merk auto en blank lak aan. De website van het bedrijf is ook erg goed en overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie wilde ik contact opnemen met het bedrijf om te vragen voor advies. Zodat ik de beste keuze zou maken voor het spuiten van mijn auto.

Nonpaintpro

Zeer vriendelijke en uitgebreid geholpen

Toen ik contact opnam met het bedrijf werd ik door een van de medewerkers erg goed en vriendelijk geholpen. Na het gesprek besloot ik om over te gaan tot een aantal aankopen. De spuitbussen en blanke lak die ik had gekocht werden aangeboden voor een erg voordelige prijs en werden erg snel geleverd. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Nonpaintpro. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar spuitbussen.

Auto rijden

Jouw rijbewijs halen in Hoofddorp

Toen ik afgestudeerd was, vond ik het tijd om mijn rijbewijs te halen in Hoofddorp. Met mijn ov studentenkaart kon ik overal komen met de trein en metro. Zeker de universiteit en de stad waren prima bereikbaar met het ov of per fiets. Maar nu ik mijn ov studentenkaart moet inleveren, is het openbaar vervoer ineens een stuk minder aantrekkelijk. Bovendien vond ik snel een baan die minder goed bereikbaar was met het openbaar vervoer of de fiets.

Rijbewijs halen in Hoofddorp

Rijbewijs halen in Hoofddorp bij Rijschool Dorland

Kortom, het was tijd om volwassen te worden en mijn rijbewijs te halen in Hoofddorp. Doordat ik al een baan had die slecht bereikbaar was, had ik ook best wel haast. Ik vond het achteraf wel stom van mezelf dat ik niet eerder ben gaan lessen want als student had ik daar veel meer tijd voor dan als werkende. De motivatie om snel mijn rijbewijs te halen in Hoofddorp was wel een stuk groter. Via vrienden kwam ik terecht bij Rijschool Dorland. Een goede rijschool met een hoog slagingspercentage en scherpe tarieven. Bovendien zijn ze erg flexibel en dat vond ik ook erg prettig. Zo kon ik de ene week 2 rijlessen volgen en de andere week maar eentje omdat ik andere afspraken had.

Rijles

Een goede investering

Het was best pittig maar uiteindelijk is het wel gelukt om mijn rijbewijs te halen. Ik kocht daarna snel een autootje om naar mijn werk te gaan. Dat scheelt veel tijd ten opzichte van het openbaar vervoer dus ik ben er helemaal blij mee. Het was een goede investering. Voor iedereen die rijlessen wil volgen in Hoofddorp kan ik autorijschool Dorland van harte aanbevelen. Je kunt hier ook vrijblijvend een proefles volgen om te kijken of het iets voor je is. Een proefles kost 25 euro en duurt een uur. Kijk voor meer informatie op de website of meld je direct aan voor deze proefles.

Gebr. Vermeer Transport

Een uitstekend logistiek bedrijf: Gebr. Vermeer Industrial Movements

Heb jij nog een logistiek partner nodig? De logistiek is binnen de meeste bedrijven een zeer belangrijk onderdeel. Het kan dan aan te raden om te kiezen voor Gebr. Vermeer Transport. Dit bedrijf is een ontzettend goed logistiek bedrijf. Geen enkele klus is te ingewikkeld voor dit bedrijf. Je kunt er bij het bedrijf zeker van zijn dat het transport goed geregeld wordt. Vermeer is de juiste partij voor allerlei verschillende soorten transporten. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht als het bedrijf gaat verhuizen. Het is een uitdaging om grote machines etc. te transporteren, maar voor Vermeer vormt dit geen probleem. Ze zijn hier erg ervaren met complete bedrijfsverhuizingen. Het is dus een goed idee om voor Vermeer te kiezen.

Voldoet ook de service aan alle eisen?

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kan je ook zeker zijn van de allerbeste service. Een van de voordelen is bijvoorbeeld dat je een vast aanspreekpunt krijgt. Dit is een stuk eenvoudiger met het communiceren. Bij Vermeer kan je behalve van een snel en goed geregeld transport dus ook zeker zijn van een uitstekende service. Op deze manier weet jij zeker dat je het transport aan het juiste bedrijf toevertrouwd. Niet voor niks kiezen er steeds meer bedrijven voor Vermeer Industrial Movements. Het bedrijf biedt overigens ook een aantal andere handige diensten aan. Zo verhuurt het bedrijf bijvoorbeeld ook kantoorcontainers. Het is aan te raden om je eens in dit bedrijf en haar diensten te verdiepen!

Op zoek naar een goede rijschool in Tilburg 013

Ik heb zelf last van erge faalangst en ik wilde graag mijn autorijbewijs halen. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een goede rijschool die ook faalangst opleidingen aanbiedt. Ik ging op het internet op zoek naar rijschool Tilburg 013.

Meer informatie op de website

Toen ik op het internet op zoek ging naar rijschool Tilburg 013 kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites van een aantal rijscholen met elkaar vergeleken omdat ik graag het voordeligst uit wilde zijn. Nadat ik een tijdje had gezocht en een aantal websites met elkaar vergeleken had kwam ik uit op de website van autorijschool Sabrina. Op de website staat erg veel informatie over wat de rijschool de leerlingen te bieden heeft en er is ook erg veel informatie te vinden over het behalen van je rijbewijs. Ook bieden ze faalangst rijopleidingen aan. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website vermeld stond en de filmpjes had bekeken over hoe het praktijkexamen in z’n werk gaat besloot ik om mijzelf aan te melden voor de gratis proefles. Ik had een erg aardige rij instructeur die mij alles op een zeer prettige manier uitlegde. Ik had direct al een erg goede klik met mijn rijinstructeur wat ik zelf erg belangrijk vond.

Shortlease Arnhem

Waarom het verstandig is om te kiezen voor shortlease in Arnhem

Steeds meer mensen kiezen voor shortlease in Arnhem, maar waarom is shortlease nou zo aantrekkelijk? Shortlease is ideaal wanneer je voor een relatief korte termijn een auto nodig hebt. Bij de meeste leasemaatschappijen zit je direct drie tot vijf jaar vast aan een leasecontract. Bij shortlease is dit niet het geval. Wanneer jij niet te lang vast wilt zitten aan een contract is dit dus zeer verstandig. Wanneer je kiest voor shortlease, dan kan je altijd een mooie auto rijden. Dit zonder dat je direct een gigantisch aankoopbedrag hoeft te betalen. Ben je wel van plan om een mooie auto te kopen, maar ben je nog aan het sparen? Ook dan is shortlease natuurlijk ideaal. Wanneer je nog maar een jaartje moet sparen, wil je natuurlijk niet aan een lang leasecontract vastzitten. Shortlease is in veel situaties dus ideaal.

Shortlease Arnhem 1

Waarom specifiek kiezen voor shortlease in Arnhem?

Shortlease kan natuurlijk op verschillende plekken, maar waarom nou specifiek voor shortlease in Arnhem kiezen? Omdat JM Autoverhuur hier gevestigd is! Dit is hét ideale bedrijf om een auto te leasen of huren. Het bedrijf heeft een groot aanbod van mooie auto’s waaruit je kunt kiezen. Een groot voordeel van het bedrijf is de zeer goedkope tarieven. Wanneer je een auto wilt leasen, ben je bij de meeste andere bedrijven veel meer geld kwijt. Bovendien staat het bedrijf ook bekend om de zeer goede klantenservice. Bij JM Autoverhuur vinden ze een goede communicatie overduidelijk erg belangrijk. Hierdoor kan jij er zeker van zijn dat je er precies krijgt wat je wilt. Ben je benieuwd naar de werkwijze en het aanbod van dit bedrijf? Dan is het absoluut aan te raden om eens contact op te nemen met het bedrijf. Ze helpen je dan graag verder. Terwijl shortlease normaal vrij duur is, valt dit bij JM Autoverhuur ontzettend mee. Dus ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van shortlease in Arnhem? Bekijk dan eens de website.

Auto

Voorkom overhellen van de auto met stabilisatoren

Het overhellen van een auto kan worden voorkomen door stabilisatoren. Dit is een belangrijk onderdeel van de auto, waarover we je in dit artikel meer vertellen. Het kan lonen om je te verdiepen in de werking van verschillende onderdelen. Op deze manier heb je voortaan de mogelijkheid om zelf onderdelen te kopen, wat je minder afhankelijk maakt van een lokale autogarage. Het bestellen van onderdelen levert vaak een flinke besparing op. Bij een autogarage wordt vaak namelijk een marge gerekend over de onderdelen die zij voor je auto bestellen. Door gelijke onderdelen zelf te kopen, hoef je deze marge niet te betalen. Er zijn verschillende webwinkels met een breed scala aan onderdelen voor auto’s.

Stabilisatoren

Werking en rol van de stabilisatoren

De stabilisatoren van een auto voorkomen het overhellen van het voertuig. Het overhellen van een voertuig ligt op de loer, wanneer men een bocht neemt. Het onderdeel heeft twee uiteindes, die verbonden zijn met de draagarm en het chassis van de auto. Ook de draagarm is een onderdeel, die af en toe vervangen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij de rubbers van de draagarm versleten zijn geraakt. Het is belangrijk dat zo’n stabilisator erg stevig is. Tijdens het nemen van de bocht komt hier immers een grote druk op te staan. Het is een van de redenen dat er tijdens de keuring van een auto grondig gekeken wordt naar eventuele slijtage aan deze stang.

Auto Parts Online

Zelf online nieuwe onderdelen bestellen

Een voorbeeld van een webwinkel waar je onderdelen voor je auto kunt bestellen is AutopartsOnline.nl. Deze webwinkel heeft een breed scala aan onderdelen. Naast een stabilisator tegen het overhellen van de auto kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor een paar nieuwe remschijven of remblokken. Bij het vervangen van remschijven of remblokken wordt dit respectievelijk per twee of vier gedaan. 

Waar je de beste garage in Arnhem vindt

Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage in Arnhem om je auto in onderhoud te hebben of je bent op zoek naar een leuke nieuwe auto kan dat ontzettend lastig zijn. Er zijn namelijk heel veel opties. Daarom lees je in dit artikel over een betrouwbare garage waar jij met een gerust hart terecht kunt voor reparatie, onderhoud, het kopen en het leasen van auto’s.

De opties van Auto Robel garage in Arnhem

Robel is een garage in Arnhem waar je voor alles terecht komt. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor het kopen van tweedehands occasions. Het aanbod is groot zodat je de auto’s gemakkelijk kunt vergelijken om zo de perfecte auto voor jou te vinden. Voordat de auto’s worden verkocht worden ze eerst nog goed gecontroleerd. Zo kun jij veilig op weg. Wil je liever niet kopen? Dan kun je ook een auto leasen. Dit betekent dat je de auto eigenlijk huurt. Je betaalt een maandelijks bedrag voor de auto. Het voordeel van leasen is dat in dit bedrag inclusief wegenbelasting en verzekering is. Daar hoef je je dan geen zorgen meer over te maken. Als je je perfecte auto hebt gevonden kun je ieder jaar terugkomen voor de keuring voor de APK of voor je vakantiecheck. Zo ben je er zeker van dat je altijd veilig de weg op kunt.

garage arnhem

Onderhoud van je nieuwe auto

Ook voor het onderhoud van je auto kun je terecht bij deze garage. Je auto zal minstens een keer per jaar een beurt moeten ondergaan om de veiligheid te garanderen. Daarover worden heldere afspraken gemaakt zodat je nooit verrast wordt. En heb je een keer schade? Dan ben je ook aan het juiste adres. Je weet altijd goed waar je aan toe bent.

Wil jij je auto opknappen? Hier kan je schokdempers kopen!

Zijn jouw schokdempers toe aan vervanging?

Een auto heeft niet alleen voldoende aan de vering bij het opvangen van bepaalde schokken. Zo heeft de auto ook goede schokdempers nodig. Dit hoeven we natuurlijk eigenlijk helemaal niet uit te leggen aan een echte auto liefhebber! Ben jij aan het klussen aan een auto? Dan is nieuwe schokdempers kopen misschien wel een goed idee. Schokdempers moeten uiteraard wel van een goede kwaliteit zijn. Een onderdeel als deze mag natuurlijk niet van slecht materiaal gemaakt zijn. Koop dan ook nooit een goedkoop onderdeel alleen omdat deze goedkoop is! De kwaliteit is uiteraard net zo belangrijk. Dit wil echter niet zeggen dat goedkoop en kwaliteit nooit hand in hand kunnen gaan. Bij sommige bedrijven verkopen ze kwalitatief goede producten voor uitstekende prijzen.

Waar jij goedkope schokdempers kan bestellen

Goedkope schokdempers kopen kan op de website van Dutch Car Parts. Dit is een van de bedrijven waar wij zo ontzettend tevreden over zijn. Hier hebben ze een goede prijs, maar het gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij vinden dat geen enkel autobedrijf dat zichzelf respecteert onderdelen van inferieur materiaal mag verkopen. Het lijkt erop dat Dutch Car Parts onze mening deelt. Als jij een echte autoliefhebber bent dan zal jij waarschijnlijk nog vaak op deze website te vinden zijn. Ze verkopen hier niet alleen schokdempers maar nog veel meer onderdelen die jij misschien wel kunt gebruiken. Dit bedrijf is dus een echte aanrader.