Blog

windscherm scooter

Windscherm voor je scooter: deze soorten kun je uit kiezen

Ben jij op zoek naar een windscherm scooter? Dat is een verstandige keuze. Met een windscherm bescherm je jezelf tegen de elementen en zit je bovendien veiliger. Er zijn echter een heleboel soorten windschermen om uit te kiezen. Benieuwd welke het beste bij jou past? Dat ontdek je hier.

Een laag windscherm

Wat we veel zien is het lage windscherm. Dit is een betaalbaar model dat jou beschermt tegen de ergste regen en wind. Het is absoluut een goede versie om voor te kiezen maar deze is met name geschikt voor kleinere scooters of als je niet te veel op wil vallen.

windscherm scooter

Hoge windschermen voor meer bescherming

Een hoog windscherm is de perfecte manier om echt goed droog en uit de wind te zitten. Heb je iemand voorop of achterop? Dan is dit ook heel fijn. Een hoog windscherm valt natuurlijk wel meer op en is ook zwaarder dus het gewicht van je scooter neemt ook toe. Houd daar rekening mee. Als je het nu al zwaar vindt om je scooter te bewegen dan is het misschien niet slim om zo’n hoog windscherm te kiezen. Daar krijg je alleen maar gedoe mee. 

Nog meer voordelen van een windscherm

Ook bij mooi weer kan een windscherm goed dienstdoen. In de zomermaanden zijn er namelijk veel insecten die continu jouw gezicht in worden geblazen. Deze wil je het liefste niet in je gezicht of op je helm hebben zitten. Met een windscherm kun je jezelf erachter verschuilen, waardoor de insecten als het ware op het scherm blijven plakken.

Laat je auto van binnen goed schoongemaakt worden!

Moet je auto schoongemaakt worden? Aan de buitenkant? Nee, aan de binnenkant! Als je de buitenkant schoon wilt hebben kan je met je auto naar de wasstraat. Maar je kan natuurlijk niet je ramen en deuren openzetten om zo de binnenkant van je auto te wassen, dan loopt alles vol met water! Maar heb je vlekken van eten of drinken, kruimels van je eten, haren van je huisdieren, vlekken van je werkkleding of wat voor vlekken dan ook? En wil je de binnenkant van je auto laten reinigen? Heel goed. Maar waar doe je dat dan, je autostoelen reinigen? Bij de specialisten van Car Beauty Center natuurlijk. 

De specialisten gaan grondig te werk

Bij Car Beauty Center wordt geen enkel vlekje of kruimeltje niet gezien. Alles wordt gereinigd, van dashboard tot bekleding van de stoelen en onder en in de stoelen. De experts bij Car Beauty Center maken gebruik van een diepte stoomreiniging waardoor alle vlekken uit de stoelen worden gehaald. Je auto komt weer zo goed als nieuw naar buiten. Het is ook geen enkel probleem welke stof je hebt voor de stoelen in je auto. Bij Car Beauty Center kunnen ze alles reinigen, elk materiaal. Zelfs leren bekleding of stoffen bekleding ruikt na een reiniging weer heerlijk en de glans wordt weer hersteld.

De prijs van een dieptereiniging

Natuurlijk gaan er wel experts te werk bij Car Beauty Center, met een diepte/stoomreiniging die zo zorgvuldig is dat er geen enkel vlekje of kruimeltje mee naar huis gaat. De kosten van een reiniging verschillen per (formaat) auto maar ook per reiniging die je wilt hebben. Het is maar net hoe goed je je autostoelen wilt laten reinigen. Vraag een offerte aan op de website of geef even een belletje. De mensen bij Car Beauty Center staan voor je klaar.  

blanke lak auto

Blanke lak voor de bescherming

Stel je eens voor. Je hebt net je hele auto gelakt en 2 dagen daarna is alles vies, slordig en druipt de kleur al af. Dan is je dag lakken voor niks geweest, maar gelukkig is er blanke lak.

Het beschermt de lak die je de dag eerder op de auto hebt gedaan. Je ziet de lak niet, dus je kunstwerk die je met de andere lak hebt gebruikt niet verpest wordt.

blanke lak auto

Hoe werkt het?

Hoe gebruik je blanke lak? Het werkt als volgt: eerst zorg je er natuurlijk voor dat de kleuren die je wilt erop zitten.  Vervolgens pak je de bus en zorg dat overal waar je de kleur lak hebt gespoten ook blanke lak komt. Zorg dat je de auto of ander vervoer zeker een dag laat staan, dat mag zeker buiten, maar als de auto in een garage kan staan is het nog beter. Als je ermee gaat reden is er een kans dat het eraf valt. 

Waardoor blijft de auto schoon als er iets opvalt? Dat komt omdat blanke lak alles afstoot en met bijna niks vermengd. Daardoor blijft de vaak schoon en blijft er mooie glans op zitten. Dit is een groot voordeel voor je. Door de blanke lak hoef je minder vaak je auto naar de wasmachine te brengen en blijft hij er als nieuw eruit zien. Je moet wel oppassen met de lak. Het kan namelijk giftige stoffen bevatten en als je die in je neus krijgt is dat geen prettig gevoel en als je dat te veel in je lichaam krijgt is niet goed voor je gezondheid.

parking schiphol

Parking Schiphol maakt het mogelijk

Je kent vast wel het probleem. Je gaat met je hele familie op vakantie. 2 weken naar Italië, nog preciezer Sicilië en je gaat met het vliegtuig van je bestemming. Je hebt kaartjes voor Schiphol gekocht en wilt er graag met je auto naartoe. Ieder jaar heb je een probleem met het parkeren met de auto. Parking auto heeft de oplossing voor je. Zorg ervoor dat je auto parkeren geen zorg meer is, maar een formaliteit. 

parking schiphol

parkeren geen zorg 

Zit je met een knoop in je maag omdat je niet kan parkeren. Gaat je voorgevoel aan de vakantie ten onder omdat je ieder jaar zit met het autoparkeren. Dan moet je daar verandering in brengen. Met parking Schiphol wordt de grootste angst ontnomen door zekerheid. Op deze site kan je kiezen voor waar je jouw auto parkeert. 

Je kan ervoor kiezen dat je de auto dichtbij Schiphol en dat je een stukje loopt met je bagage. Maar waar je nog meer kan kiezen is dat je op grotere afstand gaat staan en dat je vanaf die parkeerplaats verder gaat naar Schiphol. Voor ieder is er wat wils. Je eisen kan je aan de hand van de filter toevoegen op welke dagen je de auto neerzet. En verder heb je van die details of je autosleutels houdt of inlevert, hoe ver het is van schiphol, type parkeerplaats en als laatste hoe je wil betalen. Dus ga rustig zoeken op de page en er zit ongetwijfeld een leuke parkeerplaats die bij jouw past.

subwoofer auto

Subwoofer auto, ben jij nog op zoek naar een goede subwoofer?

Subwoofer auto, is dit waar jij naar op zoek bent? Ben jij in het bezit van een auto en wil jij ook jouw geluid in de auto versterken? Hou jij ervan om lekker muziek te luisteren tijdens het rijden in jouw auto? Dan heb je zeker verschillende mogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken bij het verbeteren van het geluid in jouw auto. Een van de mogelijkheden is namelijk dat je via de website kunt kijken naar verschillende soorten subwoofers. Subwoofers zijn apparaten die jij kunt laten plaatsen in jouw auto. Deze apparaten hebben als doel het geluid en de bas versterken in jouw auto wanneer jij bijvoorbeeld muziek aan het luisteren bent. Zo zijn er veel verschillende soorten woofers waar jij gebruik van kunt maken.Kijk voor meer informatie op de website.

subwoofer auto

Verschillende soorten subwoofers waar jij gebruik van kunt maken

Ben jij nog op zoek naar een goede manier waarop jij je geluid kunt versterken? Zou jij graag gebruik willen maken van een subwoofer in jouw auto? Dan heb je hier zeker een goed alternatief voor. Een van de mogelijkheden is dat je een kijkje kunt nemen op de website. Via hier kan je namelijk kijken naar veel verschillende soorten subwoofers. Door te kijken naar je persoonlijke wensen kan je altijd wel komen op verschillende alternatieven. Is dit waar jij naar op zoek bent? Subwoofer auto is dan een goede mogelijkheid voor jou. Kijk op de website voor meer informatie.  

Rijschool Dekker is de grootste rijschool in Eindhoven

De grootste rijschool in Eindhoven is autorijschool Dekker. Bij het bedrijf hebben duizenden mensen hun rijbewijs gehaald, zowel voor de auto, de motor, bus en vrachtwagen. Sinds een aantal jaren is daar een rijvaardigheidsbewijs voor de brommer bij gekomen. De grootste rijschool in Eindhoven is tevens de oudste rijschool van het land. De school is in 1932 opgericht en de eerste auto waarmee lessen werden gegeven was een legendarische Traction Avant. In de jaren na de tweede wereldoorlog heeft deze rijschool in Eindhoven geprofiteerd van de grote aantallen mensen die bij Philips gingen werken.

De grootste rijschool in Eindhoven gaat mee met de tijd

In de jaren van zijn bestaan is deze rijschool in Eindhoven nooit gestopt met het doorvoeren van vernieuwingen. Het was één van de eerste rijscholen in Nederland met een eigen website. Ook de veranderende visie op het geven van rijlessen is terug te vinden in de manier waarop er in deze rijschool in Eindhoven les wordt gegeven. Niet iedereen krijgt wekelijks één les, maar als dat beter bij jou past kun je een spoedcursus autorijden volgen. Ook de volgorde van de lesstof is veranderd. Je moet nu eerst het theorie-examen halen en pas dan mag je starten met de praktijklessen.

2todrive

Een tamelijke nieuwe mogelijkheid om je rijbewijs te halen bij deze rijschool in Eindhoven is 2todrive. Dat is een methode die ontwikkeld is voor degenen die nog geen 18 jaar zijn. 2Todrive wil zeggen dat je al wanneer je de leeftijd van 16,5 jaar oud bent mag beginnen met rijlessen. Je kunt dus al bijna een jaar voor je achttiende verjaardag een rijbewijs hebben. Je mag dan wel rijden, maar alleen als er een ervaren chauffeur naast je zit. Niet leuk, maar goed, je mag wel rijden.

rijschool Rhenen

De meest comfortabele Rijschool Rhenen!

Ben je op zoek naar een Rijschool Rhenen? Bekijk hier de beste is zo een moeilijk woord hè, Meest gewaardeerde rijinstructeurs dan! Lees hier meer over de ervaringen en de kwalitatieve kennis van deze veelzijdig en goed opgeleide instructeurs!

rijschool Rhenen

Een positieve rijinstructeur!

Ben je al aan het lessen? Hoe was je eerste rijles? Kan je je dat nog herinneren? Er was de eerste keer veel onzekerheid. Hoe werkt een auto, straks wordt er iemand aangereden of gebeurt er iets verschrikkelijks op de weg. Dat zijn allemaal gedachten die jij niet als enigste hebt. Maak je geen zorgen… Er zijn specialisten die je helpen en die weten wat ze doen. Als je in paniek raakt kunnen ze gemakkelijk het stuur overnemen als het moet. Door de verschillende cursussen en certificaten die de rijinstructeurs moeten halen weten ze precies wat ze moeten doen als je het allemaal even niet meer ziet zitten. Het is ook spannend he, er zijn verschillende manieren om van deze angst af te komen. Je kan er met iemand over praten, je kan gaan oefenen op een besloten plek (wat niet wordt geadviseerd) met iemand die je goed kent (bijvoorbeeld je ouders) De verstandigste keuze is gewoon om het aan te geven bij de instructeur. Zo weet rijschool Rhenen waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Als dit allemaal niet lukt kan je ook een faalangst pakket nemen. Dit houd in dat je langer tijd krijgt om je voor te bereiden voor het rijexamen met extra uitleg.

Waar moet je op letten bij een autoverzekering

Het is belangrijk om goed na te denken over je autoverzekering. Het is niet leuk, maar het moet gebeuren, want anders kun je voor grote kosten komen te staan. Helaas kan een autoverzekering duur zijn, maar dat hoeft niet!

De kosten

Het bedrag hangt af van de wensen voor jouw verzekering. Bij Allianz Direct kun je het bedrag berekenen wat jij ongeveer aan premie gaat afdragen voor je eigen autoverzekering. Hoe ouder je bent hoe minder premie je betaald. En zo zijn er nog veel meer factoren die meespelen in de premie. Denk bijvoorbeeld aan schade vrije jaren.

Het komt vaak voor dat je achteraf een ongeluk alsnog voor bepaalde kosten komt te staan. Dit komt omdat je met de huidige verzekering niet voor alles gedekt bent. Let dus goed op de verzekeringmaatschappijen in het contract zet. Zo kom je niet voor rare dingen te staan en weet je precies waar jouw risico ligt.

Veranderingen

Verzekeringsmaatschappijen kunnen op elk moment van de dag de polisvoorwaarden aanpassen. Je bent dan verplicht om bijvoorbeeld een hogere premie af te dragen als je de verzekering wil houden. Doe je dit niet? Dan ben je niet langer verzekerd. De gevolgen hiervan zijn dat je niet meer verzekerd bent en je een nieuwe verzekeraar moet zoeken. Je bent immers verplicht om een autoverzekering te hebben.

Overstappen

Je kunt gemakkelijk overstappen van autoverzekering. Het enige wat je moet doen is de aanvraag bij de nieuwe verzekeraar. Vervolgens regelt die de opzegging van je oude autoverzekering. Het is belangrijk om te weten hoe lang die nog loopt.

Speciale bedrijven voor truckschade

Truckschade repareren is een vak apart. Lang niet elke garage is in staat om truckschade te herstellen. Het hangt er vooral vanaf hoe zwaar de vrachtwagen is. Elke auto tot 3500 kilo kan door alle 88 vestigingen van AAS Schadeherstel worden gerepareerd, tenzij er sprake is van beschadiging van gespecialiseerde onderdelen. Truckschade aan auto’s die zwaarder zijn dan 3500 kilo kan maar in 12 van de 88 vestigingen worden hersteld. Dat komt doordat voor het herstellen van schade aan deze auto’s een zwaardere garage inrichting nodig is.

Hoeveel weegt je auto?

Omdat veel lichtere auto’s ook worden gebruik als vrachtwagen is het niet voor iedereen duidelijk hoe zwaar een vrachtwagen is. Een handige richtlijn is het rijbewijs. Als je met een rijbewijs B in een bepaald type vrachtwagen mag rijden is die lichter dan 3500 kilo. In zwaardere vrachtwagens mag je namelijk alleen met een rijbewijs C rijden. Als je met een rijbewijs C in een vrachtwagen rijdt en je moet voor truckschade naar een AAS Schadeherstel vestiging kun je het beste op zoek gaan naar één van de 12 vestigingen die hierin zijn gespecialiseerd. Op de site vind je daarvan een overzicht.

De afhandeling van truckschade

De manier waarop truckschade wordt afgehandeld door AAS Schadeherstel verschilt niet van de manier waarop wordt gehandeld bij personenauto’s. Als chauffeur meld je eerst bij de verzekeraar dat je een ongeluk hebt gehad. Die zorgt er als dat nodig is voor dat je wordt weggesleept. Daarna meld je je bij AAS Schadeherstel. Eerst wordt een afspraak gemaakt om de truckschade te inventariseren en te bepalen wat er moet worden gerepareerd. Daarna wordt er een afspraak gemaakt om de vrachtwagen te repareren. AAS Schadeherstel geeft vier jaar garantie op de reparaties en verzorgt de administratieve afhandeling met de verzekeraar.

chiptuning BMW

Chiptuning BMW, zou jij hier graag gebruik van maken?

Chiptuning BMW, zou jij hier graag gebruik van maken? Ben jij in het bezit van een auto en zou jij graag willen dat deze auto meer resultaat behaalt dan dat hij eigenlijk al doet? Wil je graag dat je meer mogelijkheden hebt in je auto en dat je meer kan genieten van een beter rijplezier? Dan heb je hiervoor de mogelijkheid om je auto te laten chiptunen. Tegenwoordig rijden alle modernere auto’s op elektrische motoren die in het bezit zijn van verschillende soorten software. Deze software kan door verschillende bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd worden geoptimaliseerd waardoor je auto betere prestaties kan gaan leveren. Dit kan worden gedaan bij veel verschillende soorten auto’s. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie.

chiptuning BMW

Chiptuning BMW, alles wordt precies op maat gedaan voor jouw auto

Een groot voordeel van het chiptunen van je auto is dat alles op maat wordt gedaan van je auto. Dit betekent dat alle informatie die tijdens de maak van de auto niet verloren gaat. Bedrijven hebben de mogelijkheid om zo de software van de auto aan te passen zonder dat er enige informatie verloren gaat. En hierdoor kan er een chiptunen worden gedaan op maat van je auto. De optimalisatie van de auto biedt je verschillende mogelijkheden aan zoals het meer krijgen van vermogen. Ook is het zo dat je auto duurzamer kan gaan rijden na een chiptuning proces. Kijk snel op de website voor meer mogelijkheden.